« Terug naar overzicht

Hieronder een aantal tips om niet in het donker te komen staan.

28-05-2018

Let op welke verlichting gemonteerd wordt.

Voldoen de aangeboden LED buizen aan de CE norm ?

Voldoen de buizen aan de criteria van de EIA regeling

Als de lampen leverancier zelf aan de slag gaat met uw armaturen, let dan op dat hij gecertificeerd is om armaturen om te bouwen en opnieuw CE te keuren.

Zijn uw gemodificeerde armaturen niet opnieuw CE gekeurd en ontstaat er brand binnen uw bedrijf dan kan de verzekering besluiten om niet uit te keren. Check dit met uw verzekering.

Als de verzekering door schade bij brand niet uitkeert, is alle risico voor u. De lampen leverancier legt namelijk middels het financial lease contract alle verantwoording bij u.

Is de leverancier geen erkend installateur, laat hem dan van uw installatie afblijven en vraag uw eigen installateur om de armaturen om te bouwen.

Vraag altijd een conformiteitsverklaring om toe te voegen aan uw brandverzekering.

De geïnstalleerde verlichting behoort u niet toe. U kunt deze aan het einde van het leasecontract kopen voor een vastgesteld bedrag.

Doordat de verlichting niet van u is, kunt u ook geen gebruik maken van de gunstige Energie Investeringsaftrek. Scheelt toch gauw 14% op de aanschaf.

Goedkoop is in dit soort gevallen meestal niet van toepassing. U betaalt veel te veel voor verlichting waarvan u niet mag bepalen welke en hoe deze gemonteerd wordt.

Mocht u twijfelen aan het aan u verstrekte aanbod, laat dit dan even checken door de professionals van Profleds. Of maak direct een transparante eerlijke deal. En ja, indien gevraagd financiert ook Profleds uw nieuwe lichtinstallatie, maar dan zonder zorgen met alle voordelen van operational lease. Dankzij ons team van CE keurmeesters, monteurs en lichtadviseur komt u met Profleds nooit in het donker te staan.« Terug naar overzicht