Zuinige LED zorgt voor rustieke sfeer

Waar voorheen het klooster Abshoven stond, staat nu enkel nog een ruïne muur. De kloosterkerk is bewaard gebleven en omgebouwd tot een schitterende brasserie dat op 3 juni 2014 haar deuren opende in Munstergeleen. Het geeft een uniek gevoel om in een kloosterkerk te lunchen, mede doordat de oudheid bewaard is gebleven.

Zuinige LED zorgt voor rustieke sfeer
Daarnaast is duurzaamheid belangrijk binnen de kloostermuren. Zo zorgen speciale muurverwarming en warmtepanelen ervoor dat gasten het niet koud hebben. Het gebruik van onder andere houten vloeren, zachte materialen en de zuinige LED verlichting zet de rustieke en knusse sfeer extra kracht bij.

Zowel de gasten als de medewerkers vinden de handgemaakte LED verlichting mooi licht geven en een fijne uitstraling hebben; precies passende binnen de sfeer die Abshoven uitstraalt. De LED verlichting is instelbaar in meerdere tinten, waardoor bij elke gewenste situatie de verlichting afgestemd kan worden.

Zelfs de parkeerplaats heeft LED
Bij Abshoven is gebruik gemaakt van LED panelen waarbij de ombouw met de hand is gemaakt. Zelfs de parkeerplaats is voorzien van LED verlichting geleverd door Profleds. Zie de foto’s voor een algemene sfeerimpressie. 

Laten we samen naar de
mogelijkheden kijken: