Ik verheug me op de volgende energie rekening

Agron levert producten en diensten aan technische specialisten in de automotive sector. Hierbij kunt u denken aan universele garagebedrijven, transportbedrijven en tevens particulieren.

Blij met de nieuwe energie rekening
Niemand is natuurlijk blij met een nieuwe rekening maar als je jarenlang een forse energie rekening gewend bent verheug je je er op als deze plotseling drastisch lager uit valt.

Maximaal rendement
In samenwerking met Profleds hebben wij ons gehele pand in Geleen omgebouwd naar LED verlichting. Vooral de dynamische verlichting tussen de magazijn stellingen leveren een maximaal rendement. Deze verlichting is niet alleen al 50% zuiniger dan de conventionele TL buis maar door middel van sensoren wordt maar 30% van de energie gebruikt in ruststand. Dat betekend dat als onze medewerkers niet in de gangen tussen de stellingen zijn dat er nog maar 10% energie wordt gebruikt ten opzichte van de conventionele TL buizen. Een enorme besparing.

Accuraat en veilig
En zodra ze de gangen van het magazijn betreden schakelt de lamp razend snel op naar de volle sterkte zodat ze hun werk accuraat en veilig kunnen uitvoeren. 

Aanpassingen aan de bestaande installatie waren niet nodig omdat alle techniek in de dynamische LED buizen geïntegreerd is.

Kortom een fantastische oplossing met een enorme positieve impact op onze energie rekening.

Laten we samen naar de mogelijkheden kijken