AkzoNobel nog duurzamer door LED

Bij AkzoNobel staat duurzaamheid centraal in alles wat we doen. Het is van vitaal belang voor het toekomstige succes van ons bedrijf, onze maatschappij en onze planeet.

Daarom hebben we gekozen voor een Planet Possible duurzaamheidsstrategie. Wij zetten ons in om meer te doen met minder en meer waarde te creëren met minder middelen. Door samen te werken met al onze klanten en partners streven we ernaar om het leven meer leefbaar, gezond en inspirerend te maken.

Een van deze partners hebben we gevonden in het Geleense bedrijf Profleds. Samen met hun adviseur hebben we gezocht naar duurzame, energiezuinige verlichting. Naast duurzaam moest de verlichting ook voldoen aan de hoge eisen welke AkzoNobel stelt aan de werkplekken voor haar medewerkers. "De aangebrachte ledverlichting geeft een mooie rustige werkverlichting, we willen nooit meer terug naar TL", aldus hoofd inkoop dhr. Wolters.

De afgelopen maanden heeft Profleds in het gehele hoofdkantoor van de locatie Herkenbosch de conventionele ledverlichting vervangen door hoogwaardige Led armaturen.

"We hebben de samenwerking als uiterst prettig ervaren. De professionele monteurs van Profleds respecteerden de uiterst strenge richtlijnen van ons bedrijf en hebben prima werk geleverd."

"Het prima contact, het oplossingsgericht denken en de serieuze aftersales kenmerken Profleds in haar relatie tot AkzoNobel", aldus een tevreden hoofd inkoop.