Licht draagt bij aan kwaliteit

Bandenpension Venray biedt merkdealers, universele autobedrijven, leasemaatschappijen en bandenservicebedrijven een klantenbindings-instrument door banden-opslag.

Licht draagt bij aan kwaliteit
De juiste verlichting draagt bij aan de topkwaliteit die Bandenpension Venray levert. Het opslaan, reinigen, balanceren en inspecteren van de bandensets in de juiste verlichting helpt deze kwaliteit te waarborgen. Naast de kwaliteit, vindt Bandenpension Venray haar bijdrage aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk. Hierdoor is gekozen voor energiezuinige LED verlichting van Profleds.

LED panelen zorgenvoor grotere lichtopbrengst
De LED verlichting die Profleds levert, gaat niet alleen langer mee, maar is ook nog eens een stuk zuiniger.  Bij Bandenpension Venray is gebruik gemaakt van LED panelen om het kantoor van verlichting te voorzien. Deze panelen hebben een grotere lichtopbrengst en maakt het werken in deze verlichting een stuk aangenamer. In de hal waar de banden liggen opgeslagen is gebruik gemaakt van LED tubes. Zie de foto’s voor een algemene sfeerimpressie. 

Laten we samen naar de
mogelijkheden kijken: