Bouwcenter Centen & Profleds, weten hoe het werkt!

Bouwcenter Centen in Wanroij is een regionaal opererende leverancier van bouwmaterialen en maakt onderdeel uit van de Hurks groep uit Eindhoven. De Hurks groep behoort tot de top van de Nederlandse bouw- en vastgoedmarkt. Al haar werkmaatschappijen- met in totaal zo'n 700 medewerkers - acteren zelfstandig op de markt en zijn actief op gebied van Ontwikkeling en Advies, Bouw, Handel en Techniek. Het assortiment van Bouwcenter Centen staat uit een breed pakket van hout en plaatmaterialen, bouwmaterialen, laminaat, tegels en gereedschappen. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog op de agenda
Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft Bouwcenter Centen hoog op de agenda staan. Naast volledige FSC® en PEFC® certificering, beschikt men over een vrachtwagen park wat bestaat uit moderne Euro6 voertuigen, waardoor ook binnenstedelijk vervoer in de strengste milieuzones tot de mogelijkheden behoort. Profleds heeft de grote showroom van Bouwcenter Centen voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van energiezuinige led-verlichting.

Kennis van producten is het onderscheidend vermogen
Het onderscheidend vermogen van Bouwcenter Centen ligt net als bij Profleds in de kennis van producten, materialen en de klantbenadering: hulpvaardig, vindingrijk en servicegericht. Niet voor niets luidt het motto:

Bouwcenter Centen & Profleds, weten hoe het werkt!

Laten we samen naar de mogelijkheden kijken: