Van last tot lust

Wij, Brouwers Advocaten zijn een nichekantoor. We werken voor het midden- en kleinbedrijf. Denk aan samenwerkingen, joint ventures, ondernemingsrecht, vastgoed, contract- en arbeidsrecht. We putten uit ruime ervaring, doen veel aan onderzoek en zijn betrokken.

Van last tot lust
Ons historische kantoorpand aan de Wilhelminasingel in Maastricht heeft twee prominent aanwezige en gezichtsbepalende kroonluchters met tweemaal dertig lampen. In België noemen ze deze dingen ‘lusters’. Onze beide lusters waren echter meer last dan lust. Lampen gingen regelmatig stuk, niet altijd waren dezelfde lampen beschikbaar, er waren kleurverschillen. Kortom, de lusters waren geen visitekaartje voor ons kantoor. Wij ontvangen zakelijke klanten.

Lichtkleur, lichtsterkte, lichtsoort
Eén van hen attendeerde ons op Profleds, een bedrijf dat gespecialiseerd is in LED-verlichting. Profleds adviseerde ons de juiste lichtkleur, lichtsterkte, lichtsoort en soort dimbare verlichting. We hebben dit advies opgevolgd. Profleds heeft voor de uitvoering gezorgd.

Levensduur
De service van Profleds is laagdrempelig, snel, vriendelijk en professioneel. De LED-lampen hebben een jarenlange levensduur, die Profleds heeft gegarandeerd. De pracht van deze kroonluchters komt nu voor lange tijd ongestoord tot volle recht. We zijn erg tevreden over het resultaat.

Laten we samen naar de mogelijkheden kijken