Groen ondernemen is belangrijk

Chromin Maastricht BV anno 2013, in een nieuw modern jasje, met nieuwe en geoptimaliseerde processen, zoals het Inchromeren en met nieuwe spuittechnieken Plasdia® en Plasmet®, maar nog steeds uw vertrouwde partner voor al uw slijtageproblemen. De heer Castermans is momenteel directeur-eigenaar van Chromin Maastricht BV. 

Groen ondernemen
Chromin Maastricht BV maakt gebruik van energiezuinige installaties en alle grondstoffen worden hergebruikt. Dit heeft o.a. geleidt tot de ISO14001 certificering. Deze nieuwe processen in combinatie met zonnepanelen en duurzame LED verlichting van Profleds, maakt Chromin een bedrijf dat zich richt op het duurzaam en ‘groen’ ondernemen. 

Rustig en helder
De LED verlichting van Profleds wordt door zowel het personeel als door klanten, als zeer prettig ervaren. De verlichting is rustiger voor de ogen en helderder, dit komt doordat LED verlichting niet knippert op een bepaalde frequentie maar continue aanblijft. Dit maakt het werken in deze verlichting stukke aangenamer. Naast de voordelen van het werken in LED verlichting, is de uitstraling ook belangrijk. De LED panelen die zijn gebruikt zien modern er uit en geeft Chromin een bepaalde gewenste uitstraling. 

Bij Chromin Maastricht BV is gekozen voor ronde en vierkante LED panelen en voor LED tubes. Zie de foto’s voor een algemene sfeerimpressie.

Laten we samen naar de
mogelijkheden kijken: