Het is rustiger voor de ogen

Wij zijn een bedrijf in de boomverzorging, dat zijn werkterrein buiten heeft. Het vak, dat ik uitoefen is een zeer duurzaam beroep. Het snoeien van één boom of het snoeien van bomen langs een openbare weg is voor ons geen probleem. Het herkennen en bestrijden van plagen is ook één van de zaken, die tot ons beroep hoort.

Onze duurzaamheid trokken we door naar LED
Wij zijn zeer ervaren boomverzorgers, waarbij veel van het product aan biomassacentrales wordt geleverd. In deze lijn wordt ook de duurzaamheid doorgetrokken naar LED en past dit dus geheel in ons denkbeeld. Aangezien de administratie een zeer belangrijk onderdeel van ons werk is, waren wij op zoek naar de juiste verlichting. Wij kwamen in contact met de firma Profleds. Op ons kantoor is nu eenmaal goed licht nodig, vanwege de ligging en hebben ons daardoor goed laten adviseren. We waren dusdanig onder de indruk, dat we zowel buiten als binnen hebben gekozen voor nieuwe LED-verlichting. Het prettige licht, dat we nu binnen hebben, waardoor het veel rustiger voor onze ogen is, hadden we eigenlijk veel eerder moeten doen. Daarnaast levert het ook nog een kostenbesparing op. Er is veel meer lichtopbrengst; veel meer dan we eerst hadden. M.a.w. het is veel arbeidsvriendelijker om in te werken.

Onze kennissen reageren al zeer positief. Opmerkingen als: “ dit werkt veel prettiger”, “het is rustiger voor de ogen”, “het is veiliger en de kleur is veel beter”, zijn geen uitzondering meer.

logo Eric Mercx

Laten we samen naar de mogelijkheden kijken