LED voor duurzaamheid en uitstraling

Friture de Kabouter wordt al 10 jaar gerund door Jean-Paul Hennekens. Zowel in Zuidhof als in de Groenstraat in Sittard-Geleen is een friture te vinden. Ook ligt in Geleen het restaurant D’n Aezel, ook gerund door Jean-Paul. In alle locaties zijn de kernkwaliteiten van de eigenaar terug te vinden.

Kwaliteit hoog in het vaandel
Jean-Paul Hennekens heeft naast klantvriendelijkheid ook kwaliteit heel hoog in het vaandel staan. Niet alleen de kwaliteit van de gerechten die hij aanbiedt, maar ook van het gekozen interieur, zoals de LED verlichting van Profleds.

LED voor duurzaamheid en uitstraling
De LED verlichting draagt niet alleen bij aan de duurzaamheid van de friture, maar ook aan de uitstraling die hier mee wordt uitgedragen. Aan de gevel is een blauwe LED strip gemonteerd, die iedereen uitnodigt om naar binnen te stappen. Binnen zijn vierkante LED panelen te vinden die zowel dimbaar zijn, als in te stellen in verschillende kleuren. Zo kan een juiste sfeer worden gecreëerd. Ook achter de toonbank is gebruik gemaakt van LED verlichting, en wel ronde LED panelen. Het werken in deze verlichting is erg prettig en geeft meer dan voldoende licht. Alle reacties omtrent de verlichting is zeer positief. Het geeft een chique, modern en toch sfeervol gevoel. 

Zie de foto’s voor een algemene sfeerimpressie.

Laten we samen naar de
mogelijkheden kijken: