Profleds feliciteert Sauter wijnen met fantastische nieuwe locatie.

In 1904 verkocht August Sauter de eerste flessen wijn vanuit een prachtig winkelpand in de Wolfstraat in Maastricht. Hij werd door z’n vroege overlijden snel opgevolgd door Jules Sauter, die hiervoor zijn studie in Wageningen afbrak. Anno 2014 is in dit pand het bekende Maastrichtse café de Bóbbel gevestigd. In de jaren die volgden deed Sauter Wijnen verschillende locaties in Maastricht aan en werd het bedrijf door Guido Quaden en Ralph Habets uitgebouwd tot de wijnhandel die nu gevestigd is in Cave Cadier aan de Rijksweg in Cadier en keer.

Deze nieuwe locatie ademt historie en kwaliteit net als het bedrijf Sauter en haar wijnen. Zonder afbreuk te doen aan de eeuwenoude uitstraling van het pand koos Sauter voor hightech led-licht van Profleds.

Aan de voorgevel en in de historische grot is gekozen voor minimalistisch ogende wandlampen en het magazijn is uitgerust met hoogwaardige LED lijnverlichting.

Deze lijn verlichting van het merk Crius kenmerkt zich door een zeer geavanceerde lenstechniek in combinatie met hoogwaardige led's en PHILIPS drivers. Zo is deze lijnverlichting geschikt voor vrijwel elke toepassing. Van winkel tot magazijn en van showroom tot constructie bedrijf.