180.000 kilowattuur per jaar besparing

Regout is met geboortejaar 1834 een van de oudste (industriële) bedrijven in Limburg. Begonnen met spijkers (slaan) is het tegenwoordig wereldmarktleider met geleiders voor bankautomaten. Daarnaast zijn er steeds meer (nieuwe) producten zoals ophangsystemen voor in de keuken, op school, in auto’s en andere toepassingen.

Environmental Statement
Zoals geformuleerd in haar "environmental statement" zal Thomas Regout er alles aan doen om het energiegebruik zoveel mogelijk te reduceren en haar afvalstromen maximaal in te perken. Dat het bij Thomas Regout niet enkel bij een statement blijft, blijkt uit de samenwerking welke deze marktleider op het gebied van geleide-systemen zocht met Profleds.

LED-tubes
Samen met de kundige, goed geoutilleerde maar vooral creatieve technische dienst heeft Profleds zorg gedragen voor de verlichting in een groot deel van de productiehallen. Na inspectie van de bestaande armaturen bleken deze zeer geschikt voor toepassing van LED-tubes. Met de keuze voor het niet afvoeren en vernietigen van de armaturen onderstreept de directie van Thomas Regout het tweede deel van het environmental statement.

Levensduur en lichtbehoefte
Met een levensduur van minimaal 30.000 branduren en een lichtbehoefte van 3000 uren per jaar is dit bijzondere stuk Limburgse maakindustrie minimaal 10 jaar verzekerd van energiezuinig en milieuvriendelijk licht.

Thomas Regout bespaart door toepassing van LED-verlichting 180.000 kilowattuur per jaar. 

Laten we samen naar de mogelijkheden kijken