Profleds, uw professionele LED-adviseur in Limburg

Profleds, uw professionele LED-adviseur in Limburg

Profleds levert topkwaliteit LED-verlichting en advies voor klein-, midden- en grootbedrijven in heel LimburgProfleds staat garant voor een deskundige en betrouwbare begeleiding en advies om uw energie efficiƫnte verlichting vorm te geven.

Of het nu nieuwbouwprojecten of upgrade van bestaande installaties betreft de professionals van Profleds hebben voor u altijd de gepaste antwoorden op uw verlichtingsvragen.

De geavanceerde verlichtingsarmaturen uit het Profleds gamma staan garant voor een jarenlange zorgeloze verlichting. In combinatie met de vele smart techniek oplossingen van Profleds geniet u van optimaal licht als dat nodig is en bespaart u door slimme lichtregelingen optimaal op uw verbruik als er geen licht nodig is.

Primair zal Profleds te allen tijde zorg dragen voor efficiƫnte en kwalitatief hoogwaardige lichtinstallatie ongeacht uw behoefte en toepassingsgebied. Leest u op onze site de ervaringen van onze klanten en laat u door uw mede ondernemers overtuigen van de capaciteiten van Profleds.

Verbatim Logo Grijs
Osram Logo Grijs
Pharox Logo Grijs
Philips Logo Grijs