Vivantes Ouderenzorg

Vivantes Ouderenzorg

Bedrijf:
Vivantes
Datum:
November 2022
Website:
www.vivantes.nl
Co2 reductie:
4500 ppm

Vivantes is er voor kwetsbare ouderen in de Westelijke Mijnstreek. Hun voorzieningen en faciliteiten bieden een veilige en prettige omgeving die geschikt is om zoveel mogelijk onder eigen regie te kunnen leven. Ook indien u geconfronteerd wordt met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. In negen locaties, verspreid over de kernen van Geleen, Stein, Elsloo, Urmond en Beek, levert wij Vivantes al decennia lang persoonsgerichte ouderenzorg, die dichtbij het leven van alledag in deze kernen staat. Hun zorg is altijd persoonsgericht.

Alle aandacht is gericht op zorg en ondersteuning, aanvullend op wat u zelf nog kunt; alleen of samen met uw naasten. Enkel wanneer u iets niet meer kunt, nemen zij dat over. Ze zijn er altijd op gericht uw leven daarbij zo aangenaam mogelijk te maken. En om mensen op een waardige en respectvolle manier afscheid te laten nemen van het leven. Dat doen ze samen met hun en met uw netwerk. Alle disciplines en betrokkenen zetten zich hiervoor in en werken hierin samen.

Met name deze client gerichte aanpak en de zorg om het voor iedereen zo prettig mogelijk te maken, heeft Vivantes geïnspireerd om samen met Profleds op een passende en zeer zorgvuldige manier hun lichtinstallatie te verduurzamen. In nauwe samenwerking met hun gedreven en professionele facilitaire dienst zijn kamer voor kamer, gang voor gang en zo gebouw voor gebouw door hun eigen vakmensen omgebouwd naar een uiterst duurzame installatie. Gebruikmakende van het advies en de producten van Profleds. Zo heeft Profleds geadviseerd alle verkeersruimte te voorzien van hoogwaardige dynamische verlichting. Verlichting die nooit helemaal dooft en pas op volle sterkte licht geeft als er mensen aanwezig zijn. en dat alles op een zeer geleidelijke aangename manier zonder vervelende aan/uit momenten.