Sauter Wijnen

Sauter Wijnen

Bedrijf:
Sauter Wijnen
Datum:
November 2023
Co2 reductie:
230 ppm

Profleds installeert hypermoderne lijnverlichting in eeuwenoude locatie van Sauter wijnen

Over Sauter Wijnen

In 1904 verkocht August Sauter de eerste flessen wijn vanuit een prachtig winkelpand in de Wolfstraat in Maastricht. Hij werd door z’n vroege overlijden snel opgevolgd door Jules Sauter, die hiervoor zijn studie in Wageningen afbrak. Anno 2014 is in dit pand het bekende Maastrichtse café de Bóbbel gevestigd. In de jaren die volgden deed Sauter Wijnen verschillende locaties in Maastricht aan en werd het bedrijf door Guido Quaden en Ralph Habets uitgebouwd tot de wijnhandel die nu gevestigd is in Cave Cadier aan de Rijksweg in Cadier en keer.

De oplossing

Deze nieuwe locatie ademt historie en kwaliteit net als het bedrijf Sauter en haar wijnen. Zonder afbreuk te doen aan de eeuwenoude uitstraling van het pand koos Sauter voor hightech led-licht van Profleds. Aan de voorgevel en in de historische grot is gekozen voor minimalistisch ogende wandlampen en het magazijn is uitgerust met hoogwaardige LED lijnverlichting.

Deze lijn verlichting van het merk Crius kenmerkt zich door een zeer geavanceerde lenstechniek in combinatie met hoogwaardige led's en PHILIPS drivers. Zo is deze lijnverlichting geschikt voor vrijwel elke toepassing. Van winkel tot magazijn en van showroom tot constructie bedrijf.

 

Profleds Project Sauter Wijnen 001
Profleds Project Sauter Wijnen 002
Profleds Project Sauter Wijnen 003
Profleds Project Sauter Wijnen 004
Profleds Project Sauter Wijnen 005
Profleds Project Sauter Wijnen 006
Vorige
|
Volgende