Verzinkerij Van Aert

Verzinkerij Van Aert

Bedrijf:
Verzinkerij Van Aert
Datum:
November 2022
Website:
www.vanaert.nl
Co2 reductie:
4555 ppm

Highbay armaturen in de verzinkerij, terreinverlichting op de overslag, ledpanelen in de kantoren en lijnverlichting bij de afwerking

Verzinkerij van Aert is een 50 jaar oud familiebedrijf waar meer als 120 mensen werkzaam zijn. Een bedrijf dat samen werkt aan een gezamenlijk doel: dat is meedenken met hun klanten door het leveren van een optimale en scherp geprijsde service. Daarom zijn zij uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke verzinkerijen in Nederland. Thermisch verzinken is een vak apart en het is hun specialiteit. Niet voor niets hebben ze een langdurige en solide relatie opgebouwd met veel van hun opdrachtgevers. Van Aert beseft dat het niet alleen gaat om het perfecte resultaat, maar ook om de weg ernaartoe. Dat houdt in dat ze de bij hen verzinkte producten ook kunnen inklaren, verschepen of leveren in het buitenland als de klant hierom vraagt. Ze garanderen korte levertijden, scherpe prijzen en dat gemaakte afspraken daadwerkelijk worden nagekomen.

De komende jaren staan bij Van Aert in het teken van verdere modernisering. Steeds meer klanten vragen om maatwerk en willen dat ook zo snel mogelijk geleverd krijgen. Het werkproces wordt nu zo ingericht dat het verzinken in een flow kan verlopen. Op deze manier kan er nog efficiënter en sneller gewerkt worden. Dit maakt het binnenkort zelfs mogelijk om orders op uur af te leveren in plaats van een dag. Zeker nu het bedrijfsleven werkt met just in time-leveringen en de orders steeds complexer worden, is elke efficiency- en tijdwinst meegenomen.

Toen in 2016 aan Profleds de vraag gesteld werd of men een oplossing had voor de verlichting boven de zuurbaden hebben we ons toch even achter de oren gekrabd. Gevoelige elektronica en zuren welke metaal ontdoen van vetten en verfresten gaan natuurlijk niet gemakkelijk samen. Toch is het gelukt om een lichtinstallatie te bouwen met IP67 absoluut dampdichte en met NANO coating gesealde armaturen. Deze armaturen worden middels speciale stekkers aangesloten en door gekoppeld zodat het luchtdichte seal niet verbroken wordt tijdens de installatie. Na het volbrengen van deze proeve van bekwaamheid heeft Verzinkerij van Aert vervolgens Profleds opdracht gegeven om al haar gebouwen en terreinen te voorzien van LED verlichting. Zo plaatste Profleds Highbay armaturen in de verzinkerij, terreinverlichting op de overslag, ledpanelen in de kantoren en lijnverlichting bij de afwerking.

 

Profleds Project Verzinkerij Van Aert 001
Profleds Project Verzinkerij Van Aert 002
Profleds Project Verzinkerij Van Aert 003
Vorige
|
Volgende