Stadssporthal Sittard

Stadssporthal Sittard

Bedrijf:
Stadssporthal Sittard
Datum:
November 2022
Website:
Co2 reductie:
3000 ppm

De geavanceerde sporthal verlichting van Profleds maakt het handbal van de Lions mogelijk op het hoogste niveau van het Nederlands Handbal Verbond.

De Stadssporthal is een sportaccommodatie in het Zuid-Limburgse Sittard. In 1978 werd de hal in gebruik genomen. Sinds de opening van de Stadssporthal, is de hal thuishaven van handbalvereniging Sittardia. Sinds het seizoen 2017/2018 speelt Limburg Lions zijn thuiswedstrijden in de Stadssporthal. Omdat de hal gebruikt wordt voor zowel recreatieve sporten als ook eredivisie handbal heeft Profleds een volledig traploos regelbare lichtinstallatie gerealiseerd. Zo levert de geavanceerde sporthalverlichting van Profleds de noodzakelijke 750Lux voor topsport inclusief TV uitzendingen. Voor het spelen van recreatieve sporten wordt de installatie gedimd naar 300 lux en wordt er veel energie bespaard.

Om balsport op het niveau van de Limburg Lions te kunnen beoefenden is een grote hoeveelheid horizontale verlichting nodig. Zoveel zelfs dat veel vergelijkbare LED systemen voor sportaccommodaties hierin te kort schieten. Laat u daarom adviseren en overtuigen door de Professionals van Profleds hoeveel invloed de juist lichtintensiteit, CRI en UGR hebben op het razendsnelle spel van het hoogste niveau van het Nederlands Handbal Verbond.

 

Profleds Project Stadssporthal Sittard 001
Profleds Project Stadssporthal Sittard 002
Profleds Project Stadssporthal Sittard 003
Profleds Project Stadssporthal Sittard 004
Vorige
|
Volgende