Thomas Regout

Thomas Regout

Bedrijf:
Thomas Regout
Datum:
November 2023
Website:
thomasregout.com
Co2 reductie:
4533 ppm

Thomas Regout in afrondende fase van een volledige transitie van haar bestaande lichtinstallatie naar industriële LED verlichting door Profleds

Thomas Regout is met geboortejaar 1834 een van de oudste (industriële) bedrijven in Limburg. Begonnen met spijkers (slaan) is het tegenwoordig wereldmarktleider met geleiders voor bankautomaten. Daarnaast zijn er steeds meer (nieuwe) producten zoals ophangsystemen voor in de keuken, op school, in auto’s en andere toepassingen.

Zoals geformuleerd in haar "environmental statement" zal Thomas Regout er alles aan doen om het energiegebruik zoveel mogelijk te reduceren en haar afvalstromen maximaal in te perken. Dat het bij Thomas Regout niet enkel bij een statement blijft, blijkt uit de samenwerking welke deze marktleider op het gebied van geleide-systemen zocht met Profleds.

Drie jaar geleden is Thomas Regout begonnen met de volledige transitie van haar bestaande lichtinstallatie naar industriële LED verlichting. In een uiterst prettige samenwerking met directie en medewerkers heeft Profleds in het gehele complex lijnverlichting aangebracht met een hoge flexibiliteit bij het op en afschalen van verlichting. Om zo te voldoen aan de wensen van het uiterst dynamisch Thomas Regout.